Προσθήκη σε Υφιστάμενο Κτίριο

Πολυκατοικία στη Λάρνακα

Νέο έργο σχεδιασμένο από την CPA Papallas Architects το 2019.
Η απρόσκοπτη θέα προς στον αρχαιολογικό χώρο του παλιού λιμανιού Λάρνακας και του χώρου πράσινου αποτέλεσαν πηγή πρόκλησης για το σωστό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική σύνθεση του κτιρίου.
Καθαρές δυναμικές γραμμές, μεγάλοι πρόβολοι και η αίσθηση συνέχειας του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με τα μεγάλα γυάλινα ανοίγματα δίνουν την δυνατότητα στους ενοίκους των διαμερισμάτων να απολαμβάνουν τη μοναδική θέα.

1-ACCamera_225-copy
1-ACCamera_225-copy
2-ACCamera_28-copy
2-ACCamera_28-copy
3-ACCamera_274-copy
3-ACCamera_274-copy
4-ACCamera_15-copy
4-ACCamera_15-copy
5-ACCamera_17-copy
5-ACCamera_17-copy
previous arrow
next arrow
1-ACCamera_225-copy
2-ACCamera_28-copy
3-ACCamera_274-copy
4-ACCamera_15-copy
5-ACCamera_17-copy
previous arrow
next arrow