Κατοικία Αντώνη και Αννίτας

Κατοικία στην Λάρνακα

Νέο έργο σχεδιασμένο από την CPA Papallas Architects το 2018.
Σχεδιασμός πολυτελούς κατοικίας στην Λάρνακα.
Βασικό στοιχείο της σύνθεσης αποτέλεσαν τα κάθετα και οριζόντια στοιχεία που συνέβαλαν στη βιοκλιματική αρχιτεκτονική.
Η χωροθέτηση της κατοικίας και της πισίνας έγινε κατόπιν μελέτης ηλιασμού, προσφέροντας στους ένοικους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το φως σε όλους τους χώρους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

1-ACCamera_3-final-2-copy
1-ACCamera_3-final-2-copy
2-ACCamera_7final-copy
2-ACCamera_7final-copy
3-ACCamera_11final-copy
3-ACCamera_11final-copy
4-ACCamera_12final-copy
4-ACCamera_12final-copy
previous arrow
next arrow
1-ACCamera_3-final-2-copy
2-ACCamera_7final-copy
3-ACCamera_11final-copy
4-ACCamera_12final-copy
previous arrow
next arrow